Дограма Варна - Войнов ЕООД

ВОЙНОВ ЕООД - Производство на PVC и AL
Дограма, Строителни и ремонтни дейности

PVC Aluplast - Германия

Международната група Aluplast е една от най-динамично развиващите се производители на системи за прозорци от PVC в Европа и в момента заема трето място в класацията на най-големите европейски фирми в своя бранш.Единадесет производствени предприятия в цяла Европа преработват около 150 000 тона PVCIDEAL 4000®Никой не иска да бъде оставен на студа...
Със своята 3-6 камерна система, 2 двугнездови нива на запечатване и дълбочина от 70мм, прозорците "aluplast-IDEAL 4000®" предлагат отлична термоизолационни качества • доставяйки набор от прозорци днес, който задоволява стандартите на утрешния ден.

прозорците от алупласт комбинират свръхмодерна технология за прозорци с най-добрия жизнен комфорт и гарантират много години наслада.

Предимствата на IDEAL 4000® накратко
Като една от първите компании произвеждащи профили, алупласт разпозна нуждата от по-добра изолация и разработи висококачествената система IDEAL 4000®. Не са правени компромиси нито с оптичните характеристики, нито в технически аспект. Тук алупласт поставя нов стандарт в модерния дизайн, както и в дълготрайността. Пластмасовите профили от алупласт дават гаранция за максимум в индивидуалността и безопасността както при търговски сгради, такаи в частни домове.

• 5 камерна система за по-добър изолационен капацитет (U-стойност 1,3)
• дебелина на остъкляване от 24мм до 41 мм
• дълбочина от 70 мм
• модерен дизайн и повърхности
• различни добавъчни профили за различни добавъчни ситуации
• високо подсилена камера за идеалeн статичeн контрол

Индивидуални решения
Ние ще се радваме да отговорим на Вашите индивидуални желания. Ние сме добре подготвени за това. Противоположно на останалите производители, ние разработваме отворени продуктови системи. Това означава, че ще продължим да развиваме нашите продукти и да разширяваме продуктовия си диапазон на основата на системната структура на Алупласт. Въпреки всичко, компонентите са приспособяеми един към друг: Тобре дошли при съвместимите продукти! Нашият маркетинг е отворен и гъвкав. Малки и гъвкави елементи, голяма верига.AP 05 Махагон


AP 06 Тъмен дъб


AP 23 Златен дъб


AP 27 Орех


Свържете се с нас

Можете да се свържете с нас :
на телефон: 052 73 10 11 ;
на мобилен: 0899 19 11 88, 0898 55 61 27 ;
на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ;
или използвайте нашата контакт форма

 

НОВ ОФИС: гр. Варна, ул. "Македония" 155

Rimotevst